Skeidar åpner 23. mai

Skeidar åpner 23. mai

Skeidar åpner 23. mai sin nye og moderne butikk i Bertheustorget sin 2. etasje. Skeidar har overtatt alle arealer i 2. etasje og får en hypermoderne butikk.

Foruten møbler vil butikken ha en stor avdeling på ca 800 kvm med interiør til hus og hjem. I følge butikksjef Rune Heitmann vil butikken på Bertheustorget være en moderne Skeidarbutikk. Varelageret og vareutlevering av større møbler vil skje ut fra Skeidar sitt nye lager på Larsnesset. Det betyr at du kan se og kjøpe varene i butikken eller på nettet, for så å få de utlevert på Larsnesset, rett ved siden av senteret. Små interiør, nips og lignende vil man selvfølgelig kunne kjøpe å ta med seg rett fra butikken.

Butikken vil i åpningshelgen ha ekstra  gode tilbud på en rekke varer så her blir det gode muligheter for en god handel. Alle ansatte er topp motivert og gleder seg stort til åpningen og ser fram til å vise kundene den nye flotte butikken på nesten 2700 kvm på ett plan. Spesielt vil det også være å kunne gå inn i det gamle murhuset som står i senteret og se møbelmiljøene i sitt rette miljø.

Denne butikken blir knalltøff og alle i Skeidar gleder seg  virkelig til å ta imot byen og regionenes kunder i en ny og superflott butikk. Velkommen skal alle være til ny og råtøff butikk i Bertheustorget!

Hilsen alle oss i Skeidarfamilien

 

Del denne artikkelen